Audyt handlowy

VI moduł – Audyt Sklepu – 

Weryfikacja całego działu wraz z opisem i dokumentacją zdjęciową.

Sprawdzane są:

Terminy, świeżość, wygląd lady, zachowania personelu – cały dział dokładnie i skrupulatnie prześwietlony.

Dzięki takiemu audytowi „menadżerowie” mają pełny pogląd na funkcjonowanie placówki, mogą wykorzystać do zarządzania (premie, czynnik motywujący).

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

 

Grupa docelowa:

  1. Właściciele i kierownictwo sklepów.
  2. Sprzedawcy ww. sklepów