Warsztaty- praca na sklepie etap I: Sprzedaż mięsa i wędlin

Czas szkolenia 6h

Grupa osób: max 6

Dodatkowo: dyplom

Analiza wyglądu – ogólna wizualizacja stoiska.

  • obserwacja zachowań ekspedientka – klient. (podział grupy),
  • typowanie nieprawidłowości,
  • trudny klient.

Omówienie handlowe asortymentu,

Omówienie poprawy wyglądu lady sprzedażowej,

Omówienie zachowań ekspedientki,

Zwiększanie sprzedaży,

Asortyment , Promocja, aktywna sprzedaż,

Poprawa wizualna „lady sprzedażowej”.

Konkurencja złe odczucia,

Omówienie wad i zalet konkurencji.

szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, sklep, sklepy, mięsny, mięsna, lada, szkolenie, szkolenia, branża, dla, branży,ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Lepiarz

Comments are closed.