Temat szkolenia: Podniesienie kompetencji pracowników firmy Bekpol.
Tematy rozpisane były na tematy dopasowane do potrzeb firmy tj:
Szkolenie dot. Zasad ekspozycji towaru – 96h
Szkolenie dot. Obsługi Klienta – 200h
Szkolenie dot. Elementy Psychologi Sprzedaży -96h
Szkolenie dot. Rozpoznawania Gatunków Mięs- 96h
Szkolenie dot. Szkolenie stanowiskowe -96h
Szkolenie dot. Prowadzenia degustacji jako formy promocji -32h
Szkolenie dot. Kontrola jakości – 64h
Szkolenie dot. Zarządzanie ceną- 32h
Szkolenie dot. Praktyczne prowadzenie audytu- 32h
Szkolenie dot. Właściwości technologiczne mięs oraz przetworów mięsnych- 32h
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Termin: 2013 – 2014r
Liczba uczestników: Zostało przeszkolone 40-tu pracowników firmy.
Zajęcia prowadzone są grupach 10-15 osób.
Współpraca: Status projektu- zrealizowano.