Merchandising (Praca na sklepie.)

Przygotowanie wizualizacji z podziałem na grupy asortymentowe.

Przygotowanie plany z podziałem na dni.

szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, sklep, sklepy, mięsny, mięsna, lada, szkolenie, szkolenia, branża, dla, branży,ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Lepiarz

Grupa docelowa:

  1. Właściciele i kierownictwo sklepów.
  2. Sprzedawcy ww. sklepów

Merchandising czyli sztuka układania towaru (Teoria)

Szkolenie ma charakter multimedialne.

Cele szkolenia:

  • zwiększenie sprzedaży poprzez zastosowanie merchandisingu
  • poprawa ekspozycji produktów i efektywności sklepu
  • poprawa wizerunku sklepu więcej »

Warsztaty- praca na sklepie etap II : Sprzedaż mięsa i wędlin

Czas szkolenia 6h

Grupa osób: max 6

Dodatkowo: dyplom

Przyjęcie towaru, (terminy, temperatury, braki asortymentowe)- zmówienia, więcej »

Warsztaty- praca na sklepie etap I: Sprzedaż mięsa i wędlin

Czas szkolenia 6h

Grupa osób: max 6

Dodatkowo: dyplom

Analiza wyglądu – ogólna wizualizacja stoiska. więcej »

Sprzedaż mięsa i wędlin (teoria)

Na szkoleniu pokazywany jest rozbiór półtuszy wieprzowej oraz kurczaka.

Cele szkolenia:

  • Zdobycie fachowej wiedzy w dziedzinie sprzedaży mięsa i wędlin z ukierunkowaniem na efektywną sprzedaż poprzez lojalność klienta,
  • Poprawa wizualna „lady sprzedażowej”,
  • Poprawa rotacji towaru na sklepach (FIFO) w oparciu o konkretne przykłady,
  • Jak sprzedawać więcej….aspekty psychologiczne sprzedaży na konkretnych przykładach,
  • Ograniczenie STRAT na dziale.
więcej »