Szkolenie ma charakter multimedialne.
Cele szkolenia:
- zwiększenie sprzedaży poprzez zastosowanie merchandisingu
- poprawa ekspozycji produktów i efektywności sklepu
- poprawa wizerunku sklepu
Czas szkolenia 6 h
Grupa osób: max 20
Dodatkowo: materiały, dyplom
Szkolenie przeznaczone jest dla kierowników, oraz sprzedawców sklepów spożywczych.
Merchandising – Istota i znaczenie
Zdefiniowanie pojęcia
Zasady merchandisingu :
Cele merchandisingu
Reguły efektywnej ekspozycji
Mocne i słabe strefy sali sprzedaży
ZŁOTe ZASADy MERCHANDISINGU
Merchandising – cichy sprzedawca
Ekspozycje promocyjne
Najczęściej popełniane błędy w zarządzaniu półką
szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, sklep, sklepy, mięsny, mięsna, lada, szkolenie, szkolenia, branża, dla, branży,ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Lepiarz