Merchandising czyli sztuka układania towaru (Teoria)

Szkolenie ma charakter multimedialne.

Cele szkolenia:

  • zwiększenie sprzedaży poprzez zastosowanie merchandisingu
  • poprawa ekspozycji produktów i efektywności sklepu
  • poprawa wizerunku sklepu

Czas szkolenia 6 h

Grupa osób: max 20

Dodatkowo: materiały, dyplom

 

Szkolenie przeznaczone jest dla kierowników, oraz sprzedawców sklepów spożywczych.

Merchandising – Istota i znaczenie

Zdefiniowanie pojęcia

Zasady merchandisingu :

Cele merchandisingu

Reguły efektywnej ekspozycji

Mocne i słabe strefy sali sprzedaży

ZŁOTe ZASADy MERCHANDISINGU

Merchandising – cichy sprzedawca

Ekspozycje promocyjne

Najczęściej popełniane błędy w zarządzaniu półką

szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, sklep, sklepy, mięsny, mięsna, lada, szkolenie, szkolenia, branża, dla, branży,ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Lepiarz

Comments are closed.