Szkolenie dla Firmy Inter-Wen 2.

Temat szkolenia: Techniki rozbiorowo- handlowe. Technologiczne aspekty wyrobów wędliniarskich. Zwiększanie sprzedaży poprzez psychologie sprzedaży.

Termin: 2012 -2013 r.

Liczba uczestników: Zostało przeszkolone ok 300 osób, (w szkoleniu udział brali klienci hurtowni, były to sieci handlowe jak i prywatni klienci.)

Zajęcia prowadzone były w grupach 20-30 osobowych.

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*