Mirosław Lepiarz
Właściciel Firmy ABC Dobrego Handlu. Z wykształcenia wykwalifikowany pracownik przetwórstwa mięsnego oraz absolwent kierunku: Zarządzanie zespołami pracowniczymi. Trener z długoletnim stażem. Od 25 lat nieustannie pracuje w branży mięsnej i spożywczej. Przeszedł wszystkie szczeble kariery zawodowej, począwszy od pracownika fizycznego (rzeźnik-wykrywacz w zakładach mięsnych w Polsce oraz w Niemczech), poprzez stanowiska kierownicze działów mięso- wędliny-drób w największych sieciach handlowych (Real, Geant, MiniMal Kaufland) do stanowiska dyrektor ds. sklepów firmowych w zakładach mięsnych Madej i Wróbel.
Jako Trener specjalizuje się w szkoleniach z zakresu:
- rozbiór technologiczno- handlowy mięsa- drób, wołowina, wieprzowina, cielęcina, baranina
- ekspozycja lady mięsno-wędliniarskiej
- psychologiczne aspekty sprzedaży
- minimalizacja strat na dziale mięsno-wędliniarskim
- aktywna sprzedaż
- dodatkowa sprzedaż
- Merchandising w sklepie ogólnospożywczym
Z usług trenera skorzystały między innymi następujące Firmy:
- Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. Jastrzębie Zdrój,
- Zakłady Mięsne JBB Bałdyga Łyse,
- Zakłady Mięsne SuperDrob,
- Zakłady Mięsne Herman Tyczyn,
- Zakład Masarski Jędrycha Konieczki,
- Zakłady Mięsne Silesia Duda,
- Zakład przetwórstwa mięsnego Gawrycki,
- Zakłady Mięsne Sokołów,
- Hurtownie mięsa i wędlin: Polmak- Częstochowa, BekPol- Wałbrzych, Kamir-Chrzanów, InterWen II-Kraków, Szatan-Sosnowiec
- Sieć sklepów Lewiatan
- PSS-Sosnowiec, Andrychów, Wieluń, Oświęcim
- Sieć sklepów Euro
szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,
Barbara Sikorska
Trener z długoletnim stażem. Specjalista w prowadzeniu szkoleń z branży mięsno-wędliniarskiej. Osoba niezwykle otwarta i komunikatywna, doskonale radzi sobie w kontaktach interpersonalnych. Pani Basia jest mistrzynią w ekspozycji lady mięsno-wędliniarskiej. Pokazuje na konkretnych przykładach jak zwiększyć sprzedaż na dziale mięsno-wędliniarskim oraz jak zminimalizować straty. Uczy na konkretnych przykładach jak zarządzać ceną i zwiększyć marże. Nikt nie radzi sobie tak dobrze z trudnym klientem jak Pani Basia. Poprzez ekspozycję towaru na dziale mięsno-wędliniarskim i dobry kontakt z klientem, potrafi zwiększyć sprzedaż nawet o 20%.
Jako Trener specjalizuje się w szkoleniach z zakresu:
- ekspozycja lady mięsno-wędliniarskiej
- psychologiczne aspekty sprzedaży
- minimalizacja strat na dziale mięsno-wędliniarskim
- aktywna sprzedaż
- dodatkowa sprzedaż
- obsługa klienta
Z usług trenera skorzystały między innymi następujące Firmy:
- Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. Jastrzębie Zdrój,
- Zakłady Mięsne JBB Bałdyga Łyse,
- Zakłady Mięsne SuperDrob,
- Zakłady Mięsne Herman Tyczyn,
- Zakład Masarski Jędrycha Konieczki,
- Zakłady Mięsne Silesia Duda,
- Zakład przetwórstwa mięsnego Gawrycki,
- Zakłady Mięsne Sokołów,
- Hurtownie mięsa i wędlin: Polmak- Częstochowa, BekPol- Wałbrzych, Kamir-Chrzanów, InterWen II-Kraków, Szatan-Sosnowiec
- Sieć sklepów Lewiatan
- PSS-Sosnowiec, Andrychów, Wieluń, Oświęcim
- Sieć sklepów Euro
szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, w
Łukasz Rogacz
Menedżer z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży farmaceutycznej. W swojej praktyce specjalizuje się w coachingu indywidualnym, grupowym i team coachingu w obszarach życiowych oraz zawodowych. Swoją praktykę coachingową prowadzi zgodnie z wytycznymi International Coach Federation (ICF).
Ukończył studia Zarządzania i Marketingu na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach, a następnie studia psychologiczne na Uniwersytecie Humanistycznospołecznym SWPS ze specjalnością psychologia rozwoju osobistego – coaching. Studia w SWPS umożliwiły mu zgłębienie jego pasji, jaką jest rozwój osobisty i zawodowy człowieka oraz pozwoliły na zdobycie gruntownej wiedzy psychologicznej.
W swojej pracy coachingowej wykorzystuje zarówno wiedzę teoretyczną z zakresu psychologii i c
Wykształcenie: wyższe Uczelnia: Szkoła Wyższa
Psychologii Społecznej Kierunek: Psychologia
/Coaching/ Poziom studiów: Studia magisterskie
dla magistrów i licencjatów Okres: 2013 – 2017
Uczelnia: Akademia Górniczo Hutnicza w
Krakowie Kierunek: Informatyka /Otwarte systemy
komputerowe/ Poziom studiów: Studia
podyplomowe Okres: 2013 – 2017 Uczelnia:
Akademia im. Karola Adamieckiego w Katowicach
Kierunek: Zarządzanie i Marketing Poziom
studiów: Studia magisterskie Okres: 1994 – 1999
oachingu, jak również swoje doświadczenie zawodowe zdobyte podczas wieloletniej pracy na stanowisku menedżera.ędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso, dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,