Trenerzy

Mirosław Lepiarz 

Właściciel Firmy ABC Dobrego Handlu. Z wykształcenia wykwalifikowany pracownik przetwórstwa mięsnego oraz absolwent kierunku: Zarządzanie zespołami pracowniczymi. Trener z długoletnim stażem. Od 25 lat nieustannie pracuje w branży mięsnej i spożywczej. Przeszedł wszystkie szczeble kariery zawodowej, począwszy od pracownika fizycznego (rzeźnik-wykrywacz w zakładach mięsnych w Polsce oraz w Niemczech), poprzez stanowiska kierownicze działów mięso- wędliny-drób w największych sieciach handlowych (Real, Geant, MiniMal Kaufland) do stanowiska dyrektor ds. sklepów firmowych w zakładach mięsnych Madej i Wróbel.

Jako Trener specjalizuje się w szkoleniach z zakresu:

  • rozbiór technologiczno- handlowy mięsa- drób, wołowina, wieprzowina, cielęcina, baranina
  • ekspozycja lady mięsno-wędliniarskiej
  • psychologiczne aspekty sprzedaży
  • minimalizacja strat na dziale mięsno-wędliniarskim
  • aktywna sprzedaż
  • dodatkowa sprzedaż
  • Merchandising w sklepie ogólnospożywczym

Z usług trenera skorzystały między innymi następujące Firmy:

  • Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. Jastrzębie Zdrój,
  • Zakłady Mięsne JBB Bałdyga Łyse,
  • Zakłady Mięsne SuperDrob,
  • Zakłady Mięsne Herman Tyczyn,
  • Zakład Masarski Jędrycha Konieczki,
  • Zakłady Mięsne Silesia Duda,
  • Zakład przetwórstwa mięsnego Gawrycki,
  • Zakłady Mięsne Sokołów,
  • Hurtownie mięsa i wędlin: Polmak- Częstochowa, BekPol- Wałbrzych, Kamir-Chrzanów, InterWen II-Kraków, Szatan-Sosnowiec
  • Sieć sklepów Lewiatan
  • PSS-Sosnowiec, Andrychów, Wieluń, Oświęcim
  • Sieć sklepów Euro

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, wędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,

sikorskaBarbara Sikorska

Trener z długoletnim stażem. Specjalista w prowadzeniu szkoleń z branży mięsno-wędliniarskiej. Osoba niezwykle otwarta i komunikatywna, doskonale radzi sobie w kontaktach interpersonalnych. Pani Basia jest mistrzynią w ekspozycji lady mięsno-wędliniarskiej. Pokazuje na konkretnych przykładach jak zwiększyć sprzedaż na dziale mięsno-wędliniarskim oraz jak zminimalizować straty. Uczy na konkretnych przykładach jak zarządzać ceną i zwiększyć marże. Nikt nie radzi sobie tak dobrze z trudnym klientem jak Pani Basia. Poprzez ekspozycję towaru na dziale mięsno-wędliniarskim i dobry kontakt z klientem, potrafi zwiększyć sprzedaż nawet o 20%.

Jako Trener specjalizuje się w szkoleniach z zakresu:

  • ekspozycja lady mięsno-wędliniarskiej
  • psychologiczne aspekty sprzedaży
  • minimalizacja strat na dziale mięsno-wędliniarskim
  • aktywna sprzedaż
  • dodatkowa sprzedaż
  • obsługa klienta

Z usług trenera skorzystały między innymi następujące Firmy:

  • Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. Jastrzębie Zdrój,
  • Zakłady Mięsne JBB Bałdyga Łyse,
  • Zakłady Mięsne SuperDrob,
  • Zakłady Mięsne Herman Tyczyn,
  • Zakład Masarski Jędrycha Konieczki,
  • Zakłady Mięsne Silesia Duda,
  • Zakład przetwórstwa mięsnego Gawrycki,
  • Zakłady Mięsne Sokołów,
  • Hurtownie mięsa i wędlin: Polmak- Częstochowa, BekPol- Wałbrzych, Kamir-Chrzanów, InterWen II-Kraków, Szatan-Sosnowiec
  • Sieć sklepów Lewiatan
  • PSS-Sosnowiec, Andrychów, Wieluń, Oświęcim
  • Sieć sklepów Euro

szkolenie, szkolenia, szkoleniowa, mięso, mięsny, mięsa, mięsna, lada, lady, branża, branży, wędliny, w

Łukasz Rogacz

Menedżer z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży farmaceutycznej. W swojej praktyce specjalizuje się w coachingu indywidualnym, grupowym i team coachingu w obszarach życiowych oraz zawodowych. Swoją praktykę coachingową prowadzi zgodnie z wytycznymi International Coach Federation (ICF).

Ukończył  studia  Zarządzania  i  Marketingu  na  Uniwersytecie  Ekonomicznym  w Katowicach, a następnie studia  psychologiczne  na Uniwersytecie Humanistycznospołecznym SWPS ze specjalnością psychologia rozwoju osobistego – coaching. Studia w  SWPS  umożliwiły  mu zgłębienie jego pasji, jaką jest rozwój osobisty i zawodowy człowieka oraz pozwoliły na zdobycie  gruntownej  wiedzy  psychologicznej.

W  swojej  pracy  coachingowej  wykorzystuje  zarówno  wiedzę  teoretyczną  z  zakresu psychologii i c

Wykształcenie: wyższe Uczelnia: Szkoła Wyższa

Psychologii Społecznej Kierunek: Psychologia

/Coaching/ Poziom studiów: Studia magisterskie

dla magistrów i licencjatów Okres: 2013 – 2017

Uczelnia: Akademia Górniczo Hutnicza w

Krakowie Kierunek: Informatyka /Otwarte systemy

komputerowe/ Poziom studiów: Studia

podyplomowe Okres: 2013 – 2017 Uczelnia:

Akademia im. Karola Adamieckiego w Katowicach

Kierunek: Zarządzanie i Marketing Poziom

studiów: Studia magisterskie Okres: 1994 – 1999

oachingu,  jak również  swoje doświadczenie  zawodowe  zdobyte  podczas  wieloletniej  pracy  na stanowisku  menedżera.ędlina, wędliniarskie, sklep, sklepy, szkolenia branża mięsna, szkolenia dział mięsny  , szkolenia lada mięsna, szkolenia mięso,  dla, ogólnospożywczy, firmowy, Mirosław, Mirek, Lepiarz, szkolenia ekspedientki, szkolenie mięso, szkolenia wędlina, szkolenia wędliny, szkolenie wędliny,